Välkommen till Mössebergs camping

Välkommen till Mössebergs Camping! Hos oss kan du bo året runt i fina självhushållsstugor eller på campingen som erbjuder en fantastisk utsikt.

 

Mösseberg sommartid

Alldeles intill campingen finns en liten badsjö som är barnvänlig och handikappanpassad. I direkt anslutning till badsjön finns en bastu, med omklädning och dusch och vid fint väder finns även en liten kiosk öppen. Endast en kilometer från campingen ligger en minidjurpark med en stor lekplats för alla barn som har öppet året om med fri entré. Mösseberg kan även erbjuda belysta motionsspår, mountainbike-spår, ridstigar, café och restaurang. En nyhet inför sommaren 2010 är att det finns möjlighet att spela den nya sporten Speedmington på campingen.

 

Mösseberg vintertid

Även vintertid har Mösseberg mycket att erbjuda! Mössebergs slalombacke med flera belysta nerfarter ligger 200m ifrån campingen. För er som önskar att åka på längden finns även en två kilometer lång konstsnöspår slinga som även är belyst. För mer information om Mössebergsbacken se Falköpings Alpins hemsida.

Öppettider

Receptionen och butiken är öppen mellan 08:00-20:00 under högsäsong. Övrig tid begränsat öppethållande.

Telefon 0515- 88 55 88
Vardagar 9-13 och 15-17
Lördagar 9-17, Söndagar 9-14